Så spelar du Black Jack

Visst är det kul att spela Black jack? Under Corona-tider är det ju inte så lätt att ta sig till en kasino och spela Black jack. Varför inte spela online istället? Här kommer lite information om Black jack.

Spelen handlar om att du ska komma så nära siffran 21 som möjligt. Du måste alltid försöka få bättre kort än dealern och undvika att få över 21. När du får Black jack så vinner du, då har du fått ett klätt kort eller en 10:a och ett ess. Klädda kort är värt tio poäng och ess är värt elva eller ett. Hela strategin går ut på sannolikhet, men det är så klart viktigt med rätt strategi och kan bli förvirrande om du ska försöka klura ut det. Men det finns en enkel strategi som kan vara bra att ha i baktanken när du spelar.

Försök att ge dealern en chans att komma över 21, när du får 17 eller högre och när du får åtta och ess kan det vara bra att splittra dessa. Splittra aldrig tior eller sexor. Dessa är bara några tips som kan vara bra att veta innan du spelar, men kolla alltid spelreglerna innan du spelar Black jack online. Du ska så klart ha roligt också och inte föröka klura ut något för mycket. Så njut av ditt spelande istället för att tänka ut för mycket!

Fördelar med Black Jack

Fördelarna med att spela Black jack online är att du inte behöver resa till något ställe under corona-tider. Det är så smidigt och enkelt att bara göra det hemifrån. Det är en mycket underhållande och spännande kortspel som du vill kunna njuta av ofta om du gillar spänning. Det finns så många olika sidor som du kan välja ifrån också.